25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Badalona i Sant Adrià Divendres, 31 de maig de 2019

  Al CNL Badalona i Sant Adrià, el Dia Internacional del Joc dura tota una setmana

  Més de 160 alumnes de diferents nivells participen en activitats lúdiques i d'aprenentatge a l'aula

  Durant la setmana del 27 al 30 de maig les aules del CNL de Badalona i Sant Adrià van celebrar el Dia Internacional del Joc (28 de maig) amb diferents activitats.

  Així, a més d'explicar els jocs a què jugaven quan eren petits, o quins són ara els seus jocs preferits, van practicar llengua i van jugar amb jocs de taula convencionals o ideats pel professorat del CNL.

  11 grups i més de 160 persones

  Jugar és una manera diferent d'aprendre, i els alumnes a qui més costa parlar en català van deixar la por i la vergonya en un costat i van acabr parlant en català una bona estona! Tothom va participar activament en les propostes, en un gran ambient.

  Els grups de nivell Bàsic, per exemple, van jugar amb l'Scrabble, a pedra-paper-tisora i al bingo de verbs incoatius. D'aquesta manera, a la vegada que passaven una bona estona també practicaven les estructures que estan aprenent al curs.

  Als grups de nivell Elemental i Intermedi, els jocs de memòria són un bon recurs per recordar el lèxic treballat i ampliar-lo amb noves paraules.

   

      

     

           

  A més, les xarxes socials del CNL van difondre també l'oferta de jocs en català, en el marc de la campanya I tu, jugues en català? amb què es facilita que la ciutadania conegui els jocs i les joguines en català que són a l'abast, tant a través del nostre web com amb l'app gratuïta on són tots els productes i totes les botigues de Badalona i de Sant Adrià de Besòs adherides a la campanya, com ara Ninots (a Sant Adrià), Boter o Eureka Kids, entre d'altres.

     

  Seguiu-nos a les xarxes! Som actius a Twitter, Instagram i Facebook!


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter