25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Vallès Oriental Dijous, 30 de maig de 2019

  “A dues veus. Retrats de conversa en català”, l’exposició sobre el Voluntariat per la llengua, a Canovelles

  Del 28 de maig al 28 de juny a la Biblioteca Frederica Montseny de Canovelles  podeu visitar l'exposició creada pel Centre de Normalització Lingüística de l'Alt Penedès i el Garraf.

  "A dues veus. Retrats de conversa en català mostra els valors del Voluntariat per la llengua (VxL) i la contribució social i cultural que fan les persones que hi participen.

  Els plafons que conformen la mostra contenen fotografies de diferents parelles lingüístiques que ens conviden a fer un viatge visual a través de l'objectiu de la fotògrafa Imma Casanellas. Les imatges de les parelles expressen la complicitat que es crea entre voluntaris i aprenents i reflecteixen la riquesa de l'experiència de formar part del voluntariat lingüístic, així com la importància de l'intercanvi de cultures diferents amb el català com a nexe.

  És una exposició que s'adreça a tothom qui vulgui conèixer el programa Voluntariat per la llengua i vulgui descobrir també com un projecte de foment de l'ús de la llengua catalana pot esdevenir una eina de cohesió social.

  Les persones interessades a participar en el programa Voluntariat per la llengua  com a aprenentes o com a voluntàries poden adreçar-se a l'Oficina de Català de Canovelle, dintre de la Biblioteca Frederica Montseny (carrer Molí de la Sal, 24) tel. 93 861 89 82, a/e canovelles@cpnl.cat o a través del web del programa  www.vxl.cat


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter