25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Barcelona Dijous, 23 de maig de 2019

  Es lliuren els premis del concurs "Si l'encertes, l'endevines" a Sant Martí

  Foto de grup al final de l'acte.

  Els tres guanyadors del concurs van rebre els premis ahir dimecres, 22 de maig, en un acte distès i familiar al Centre Cívic Sant Martí.

  Ahir dimecres, 22 de maig, es van lliurar els premis del concurs "Si l'encertes, l'endevines", organitzat per la Delegació de Sant Martí del CNL de Barcelona en col·laboració amb l'Eix Comercial de Sant Martí

  L'acte, familiar i distès, es va fer al Centre Cívic Sant Martí, on també es podien entregar les butlletes de participació en el concurs. Els guanyadors van rebre el premi de mans del president de l'Eix Comercial Sant Martí, Carles Martínez i Puy; la coordinadora de Dinamització i Assessorament del CNL de Barcelona, Txell Pujol, i la delegada del CNL de Barcelona a Sant Martí, Anna Simó.

  Carlos Cámara, guanyador de la primera categoria, va rebre un sopar per a dues persones al restaurant Sant Martí, i  Anna Marín i Osvaldo Tangarita, guanyadors de la segona i tercera categoria, van rebre vals de compra per a les botigues de l'eix comercial.

  Tant el CNL de Barcelona com l'Eix Comercial Sant Martí van valorar molt positivament la participació dels veïns i veïnes del barri en el concurs, que ha estat de més de 100 persones.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter