25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Vallès Occidental 3 Divendres, 17 de maig de 2019

  Tarda de jocs en català al Cafè Colón de Montcada amb GDM Games

  El divendres 17 de maig a la tarda una vintena de persones van assistir a la presentació dels jocs Últim avís, La tomba de l'arqueòlegMort el 4 de juliol i Shikoku editats recentment en català per l'empresa montcadenca GDM Games amb l'assessorament lingüístic del Servei Local de Català de Montcada i Reixac.

  La tarda de jocs va tenir lloc al Cafè Colón, on persones tan diverses com pares amb fills, alumnes d'institut i dels cursos de català per a adults, docents de primària, etc. van poder fer diverses partides dels jocs amb el suport de Pak Gallego, de GDM Games.

  Els jocs, editats recentment en català a partir de l'adhesió de l'empresa montcadenca a la campanya I tu, jugues en català? del Consorci per a la Normalització Lingüística, van tenir molt bona acceptació entre les persones assistents, les quals es van emportar un exemplar de regal.

  Els quatre jocs que s'hi van presentar, així com Ticket to Mars, també de GDM i amb versió en català, es poden trobar al catàleg de jocs en català en versió web i app.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter