25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Ca n'Ametller Dilluns, 20 de maig de 2019

  L'Oficina de Català és present a la 2a Setmana de la Lectura a Olesa de Montserrat

  Els alumnes de l'Intermedi 3 i de l'Elemental  3 han participat en la Marató de Lectura en Veu Alta que ha tingut lloc en aquesta població

  El 14 de maig els alumnes del nivell Intermedi 3 i d'Elemental 3 de l'Oficina de Català d'Olesa de Montserrat, del Consorci per a la Normalització Lingüística, han llegit fragments del Clàssic de Rudyard Kipling El llibre de la Selva en la Marató de Lectura en Veu Alta, organitzada per la Biblioteca Santa Oliva.  

  L'endemà els alumnes de Bàsic 3  han assistit a la lectura musicada del llibre de Ramon Solsona Disset pianos. Durant l'acte diferents persones vinculades a entitats locals n'han llegit alguns fragments, acompanyats per la música d'un piano.

  Al llarg de la setmana, Olesa ha acollit altres activitats lúdiques de foment de la lectura, com ara una gimcana lingüística o un llibre fòrum, entre d'altres.

  Les activitats d'aquesta 2a setmana de la lectura formen part del projecte del Pla lector municipal que té com un dels seus objectius treballar la llengua com a factor de cohesió i progrés de la nostra societat.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter