25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Tarragona Dimecres, 15 de maig de 2019

  La Federació Catalana del Voluntariat Social promourà el VxL

  El president del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Tarragona, Santi Pallàs, ha signat un conveni de col·laboració per promoure el VxL amb el coordinador territorial a Tarragona de la Federació Catalana del Voluntariat Social, Josep Cabrera.

  La signatura s'ha fet el 15 de maig al SLC de Tarragona, el conveni preveu que la Federació Catalana del Voluntariat Social (FCVS) col·laborarà a difondre el Voluntariat per la llengua promovent i facilitant la participació en el programa de les persones que formen part de l'entitat, fent difusió del VxL i organitzant conjuntament amb el CNL activitats de difusió de la llengua i la cultura catalanes.

  La FCVS treballa des del 1989 a tot el territori català per a la promoció del voluntariat social i el reconeixement de la seva importància com a xarxa transformadora, agent promotor de canvis socials i protagonista de l'acció entre els més desafavorits. És una xarxa oberta a totes les entitats i associacions d'àmbit social, voluntaris i voluntàries i a tothom que tingui interès pel món del voluntariat.

  El Voluntariat per la llengua (VxL), programa impulsat per la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura i gestionat territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), ha format més de 135.000 parelles lingüístiques des de l'inici del programa l'any 2003. Si estàs interessat a formar part del Voluntariat per la llengua, et pots inscriure a www.vxl.cat.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter