25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Girona Dilluns, 13 de maig de 2019

  Excursió matinal a Roses: ruta megalítica dels dòlmens i menhirs

  Divendres passat alumnes dels cursos de català van fer una excursió per la ruta dels dòlmens i els menhirs, al terme municipal de Roses

  Els excursionistes van poder seguir les explicacions del guia, l'Esteve Palou, voluntari del programa Voluntariat per la llengua, membre de Cabirols Associació Excursionista de Roses i un gran coneixedor de la geografia empordanesa.

  Al llarg de quatre hores, van fer el recorregut següent: Camí de la Quarentena - dolmen de la Creu d'en Cobertella - menhir de la Casa Cremada II - barraques de pedra seca - església altmedieval - torre de guaita - menhir de la Casa Cremada I - dolmen del Llit de la Generala - dolmen del Cap de l'Home.

  A part de gaudir d'aquestes construccions i del fantàstic paisatge empordanès, les persones que van participar en aquesta activitat van poder escoltar les explicacions i les anècdotes del guia al voltant de tots els espais que es van anar trobant.

  Per a l'alumnat dels cursos de català per a adults, activitats d'aquest tipus suposen cohesionar el grup, motivar-los i engrescar-los a sortir de l'aula a treballar la llengua catalana, i fomentar el coneixement de l'entorn i de la història i la cultura catalanes.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter