25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Terres de l'Ebre Dimecres, 8 de maig de 2019

  Sessió de formació en materials de conversa a Alcanar

  Un moment de la sessió de formació per a persones voluntàries

  Dins de les activitats del Voluntariat per la llengua a les Terres de l'Ebre, el dimecres 8 de maig, de 10 a 13 h, va tindre lloc una sessió de formació en materials de conversa per a les persones voluntàries del Casal Cívic d'Alcanar.

  D'altra banda, s'ha encetat la col·laboració amb la Biblioteca Trinitari Fabregat d'Alcanar per tal de facilitar maletes de llibres de lectura fàcil en préstec múltiple per a la lectura en veu alta i la conversa avançada. Concretament, es va portar a la sessió una maleta d'exemplars del llibre 'Trampa de foc', que, durant dos mesos, podran llegir i comentar els grups de conversa del Casal.

  A més, l'Ajuntament d'Alcanar es va comprometre a facilitar còpies dels dossiers de l'alumnat de 'Xerrameca', materials de conversa per a persones no alfabetitzades del CPNL.

  En aquesta sessió de formació sobre materials hi van participar 17 persones voluntàries. Cal remarcar que hi ha tant voluntariat català d'origen com persones nouvingudes exaprenents, procedents del Marroc i d'Algèria.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter