25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Ca n'Ametller Dimecres, 8 de maig de 2019

  La regidora d'Educació lliura els deu premis del 5è. Dictat Català de Martorell

  L'acte ha tingut lloc a la sala d'actes del Complex Educatiu i ha tornat a rebre el suport de l'Ajuntament de Martorell

  El dimarts 7 de maig de 2019, Andreu Gonzàlez, responsable del Servei Local de Català (SLC) de Martorell, del Consorci per a la Normalització Lingüística, i Núria Canal, regidora d'Educació de l'Ajuntament de Martorell, han lliurat deu premis del Dictat Català, que va tenir lloc l'11 d'abril.

  Es tracta dels premis corresponents als millors dictats, ja que els de Participació havien estat repartits el mateix dia del concurs. L'acte s'ha desenvolupat a la sala d'actes del Complex Educatiu, on se situa el SLC.

  La guanyadora de la categoria general ha estat Laia Laborda Clopas. Laborda ha rebut com a premi una tauleta tàctil i s'ha compromès a dictar el text de l'any que ve.

  El guanyador del premi al millor dictat fet per un alumne ha estat per a Joan Puiggròs, alumne del curs de Suficència 3, que s'ha adjudicat una Gramàtica catalana de l'Institut d'Estudis Catalans i una subscripció anual a una revista de l'Associació de Publicacions Periòdiques en Català d'àmbit nacional (APPEC).

  Pel que fa a la resta de guanyadors d'una subscripció anual a una revista de l'APPEC, han estat Jordi Vilalta Miret, Iván Villares Losas, M. José Moreno Monleón, Josep Regué Farreny, Marta Trilles Morales, Núria Munné Bladé, Anna Roca Lobo i Isabel Valdivieso Sanjuan.

  Els participants en aquest acte han valorat molt positivament l'experiència del Dictat. Activitats com aquesta fan créixer el coneixement de la llengua catalana i prestigien el català escrit.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter