25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Ca n'Ametller Dimarts, 7 de maig de 2019

  Alumnes i participants del Voluntariat per la llengua de Castellbisbal i Corbera de Llobregat van al teatre a l'Auditori d'Els Costals

  El 3 de maig, un nombrós grup d'alumnes del Centre de Normalització Ca n'Ametller han anat a l'Auditori d'Els Costals, de Castellbisbal, per veure la representació de l'obra Perduts dirigida per Ramon Madaula

  L'Oficina de Català de Castellbisbal, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha organitzat una sortida al teatre en grup adreçada als alumnes i a les parelles lingüístiques amb l'objectiu de crear lligams d'interrelació entre els diferents alumnes i voluntaris per la llengua i participar en una activitat cultural en català fora de l'aula com un complement a la tasca lectiva que es porta a terme a través dels cursos. 

  L'activitat ha esdevingut un clàssic en els darrers anys dins de l'oferta d'activitats culturals complementàries que s'ofereixen als usuaris dels cursos de català per a adults. L'Àrea de Cultura municipal programa un parell d'obres de teatre en català durant l'any i ofereix, a alumnes, voluntaris i aprenents, un preu especial de 5 euros per persona per assistir a la representació. A més, ja és el tercer any que s'hi afegeixen, també,  alumnes, voluntaris i aprenents de Corbera de Llobregat, als quals es fa extensiva la mateixa oferta de preu.

  Tots els assistents han gaudit i rigut d'allò més amb la trama, que parla dels excessos i dels límits de la confiança entre dos companys de feina que dinen junts en un bar cada dia... En acabar la funció, gràcies a la gestió del treballador municipal encarregat de la sala, els participants (35 persones, en total) han estat convidats a pujar a l'escenari. N'han pujat uns quants, que han interactuat amb els actors i els han pogut felicitar en persona.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes