25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Girona Divendres, 3 de maig de 2019

  Es lliuren els premis de l'11è Concurs de Narració Curta de Santa Coloma de Farners

  Els guanyadors del premi de narrativa, amb l'alcalde de Santa Coloma, Joan Martí, i la regidora d'Educació, Teresa Garcia.

  El passat dimarts, 30 de maig, va tenir lloc a l'Auditori de Santa Coloma de Farners l'acte de lliurament dels premis del Concurs de Narració Curta Sant Jordi, que enguany ha arribat a l'onzena edició.

  Un duet de guitarra de l'Escola Municipal de Música Josep Carbó va ser l'encarregat d'obrir l'acte. Seguidament es van lliurar els premis del 6è Concurs de Dibuix Saludable i del 14è Concurs de Música de Cambra.

  Finalment, després de l'actuació del grup guanyador del Concurs de Música de Cambra, es van lliurar els guardons del concurs de narrativa, que enguany ha tingut una participació de 76 obres. El primer premi va ser per a Albert Garcia Elena, de Barcelona; el premi per a la millor narració local va ser per a Josep Roura.

  L'organització de l'acte va anar a càrrec del Centre Municipal d'Educació, l'Escola Municipal de Música i el Servei de Català de la Selva i Santa Coloma de Farners.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter