25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Ca n'Ametller Dimarts, 30 d'abril de 2019

  Alumnes dels cursos de català de Corbera de Llobregat visiten la Biblioteca Can Baró

  Parelles del Voluntariat per la llengua i alumnes en coneixen l'equipament, els recursos i els usos

  El dimarts 30 d'abril, els alumnes del curs Bàsic 3 de l'Oficina de Català de Corbera de Llobregat, del Consorci per a la Normalització Lingüística, han fet una visita guiada a la Biblioteca Can Baró per conèixer-ne el funcionament d'una manera diferent.

  La responsable de l'Oficina de Català i de la biblioteca han organitzat una visita guiada per l'equipament. Amb aquests tipus d'activitats es vol potenciar el gust per la lectura i alhora l'ús de la instal·lació, que se'n conegui el funcionament i els recursos que s'ofereixen i també que els alumnes dels cursos s'animin a participar en les diverses i variades activitats que s'hi fan: clubs de lectura, L'Hora del conte infantil, exposicions a la sala polivalent, xerrades, conferències, presentacions de llibres i d'altres activitats culturals.

  Durant el recorregut per les dues plantes i les sales de lectura i estudi, els alumnes i parelles del Voluntariat per la llengua (VxL) que els han acompanyat,  han pogut conèixer  com s'organitza una biblioteca, quines seccions hi ha, l'ordre dels llibres, el contingut del teixell, etc. Montserrat Compte, directora de la biblioteca, ha respost tots els dubtes o curiositats dels assistents i els ha animat a fer-se'n socis. Diversos alumnes han acabat la visita amb un carnet nou a la butxaca, el de la biblioteca!

  Aquesta activitat facilita la possibilitat als alumnes i a les parelles del VxL de poder conversar en català dins d'un context real i d'apropar-se a la cultura i a la llengua catalana.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes