25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Ca n'Ametller Dimarts, 30 d'abril de 2019

  El Servei Local de Català de Sant Vicenç dels Horts se suma a la celebració de Sant Jordi

  Activitats a les aules i passejades per les diferents parades de roses i llibres del centre de la vila han complementat les diferents actuacions culturals i literàries organitzades amb motiu de Sant Jordi

  El Servei Local de Català de Sant Vicenç dels Horts, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha commemorat Sant Jordi amb activitats diverses als cursos de català per a adults de la població.

  A banda de la lectura en veu alta de la llegenda de Sant Jordi per alumnes del curs de nivell Bàsic 3, el llibre ha estat el protagonista de les altres dues activitats treballades a les aules. Amb el títol "El llibre: de la idea a l'objecte", amb l'alumnat del Bàsic 3 s'ha aprofundit en el procés de creació d'un llibre per mitjà de la reconstrucció gràfica d'aquest procés.

  Posteriorment, hi ha hagut una posada en comú per grups sobre el llibre que cada alumne ha triat i ha portat a classe. Llibres de gèneres diferents i en llengües diferents han estat les recomanacions literàries dels alumnes del Bàsic 3 i també exposicions orals sobre títols diversos demanats en préstec a la Biblioteca Municipal Les Voltes han estat l'activitat central de la celebració de Sant Jordi amb els alumnes del curs de Suficiència 3.

  Les sortides al nucli antic de la població amb l'alumnat del Bàsic 3 i del Bàsic 1 per veure les parades de roses i llibres i per assistir a algunes de les actuacions musicals i teatrals dutes a terme han estat les altres activitats de celebració d'aquesta diada.       


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes