25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL l'Heura Dimarts, 30 d'abril de 2019

  Un matí a la muntanya sense pluja i amb molta conversa!

  El passat 3 d'abril des de Santa Coloma ens vam sumar a la sortida que organitzaven voluntaris i aprenents de Badalona i Sant Adrià a la muntanya.

  Aquesta excursió va estar en molts moments amenaçada per la pluja, però el cel es va comportar i no vam necessitar els paraigües que tots dúiem a la bossa. Per això mateix, va resultar un dia perfecte per passejar, ja que la temperatura era mot agradable i permetia fer conversa sense haver de protegir-nos ni del sol ni de l'aigua, a més de regalar-nos imatges ben maques com les de la retirada de la boira o la d'algun cirerer encara amb les gotes de la nit anterior

  La sortida va ser pels municipis Santa Maria de Martorelles i Montornès del Vallès, vorejant  amb Vallromanes. Vam pujar fins al Castell de Sant Miquel i visitar les fonts d'en Gurri i del Llorer, amb una parada al camp dels cirerers per fer l'entrepà.

  A més de caminar, vam passar un matí en contacte amb la natura sense la necessitat de fer molts quilòmetres i vam tenir conversa, ja que tothom duia ganes de xerrar, així els aprenents van gaudir d'un espai ideal on perdre la vergonya i parlar en català durant una bona estona.

  Donem les gràcies als nostres guies per la ruta i esperem poder repetir una jornada com aquesta ben aviat!


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter