25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Tarragona Dimarts, 30 d'abril de 2019

  Vila-seca estrena noves parelles lingüístiques

  L'edició de primavera del Voluntariat per la llengua a Vila-seca es va presentar la tarda del 29 d'abril a la sala d'actes de l'Oficina de Català de Vila-seca, amb la participació de vint-i-quatre  parelles lingüístiques.

  A l'acte hi va assistir la regidora de formació de l'Ajuntament de Vila-seca, Àngels Poblet, que participa com a voluntària en el programa. Al llarg de la presentació es va fer el lliurament del material a les parelles lingüístiques. Voluntaris i aprenents van rebre el quadern "Mirant al cel", de la col·lecció "Parlem tu i jo", que té la finalitat de reforçar l'aprenentatge i l'ús de la llengua a través de la lectura. A més, se'ls va indicar com podien participar a través de les pàgines de Facebook (Voluntariat per la llengua Tarragona i CNL Tarragona) i Twitter (CNL Tarragona) en les activitats que promou el CNL de Tarragona.

  Les vint-i-quatre parelles participants al programa estan formades amb aprenents de països com els Estats Units,  l'Argentina, Xile, Colòmbia, Regne Unit, Romania , Senegal i de la resta de l'Estat espanyol.  Vila-seca  continua promocionant el programa i sumant nous participants. Si estàs interessat a formar part del Voluntariat per la llengua, et pots inscriure a www.vxl.cat.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter