25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Ca n'Ametller Dilluns, 29 d'abril de 2019

  Els alumnes dels cursos del Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca recomanen llibres per Sant Jordi

  Durant la setmana de Sant Jordi i fins a finals de mes tots els alumnes dels cursos de català han fet activitats relacionades amb aquesta diada.

  El Servei Local de Català (SLC) de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha celebrat, com és habitual, la diada de Sant Jordi amb els alumnes dels cursos de català amb diferents activitats adaptades a cadascun dels nivells dels cursos.

  Els cursos d'expressió oral, per una banda, han treballat la llegenda de Sant Jordi i han parlat dels orígens de la tradició de regalar llibres i roses i del significat de la festa incloent-hi també les noves tecnologies i experimentant amb aplicacions de mòbil sobre la llegenda, les roses, etc.

  Als cursos de nivell més avançat i als d'expressió escrita, d'altra banda, els alumnes han recomanat llibres a la resta de companys de classe. Per a les recomanacions han hagut de tenir en compte que sigui un llibre que hagin llegit en català i, en cas contrari, consultar si hi ha edició en català i en quines altres llengües es pot trobar el títol.

  El camí de l'esperança, Promet-me que seràs lliure, El viatge de Companys o escriptors com Robert L. Stevenson o Montserrat Roig han estat algunes de les recomanacions proposades pels alumnes. 


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter