25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Terres de l'Ebre Dimecres, 24 d'abril de 2019

  Acte de lliurament de certificats al Voluntariat per la llengua d'Alcanar

  Foto de grup de l'acte del VxL al Casal Cívic d'Alcanar

  Dins dels actes de la Mostra Intercultural organitzada per l'Ajuntament d'Alcanar, el passat 24 d'abril va tenir lloc una trobada amb les persones participants al programa Voluntariat per la llengua (VxL) i l'acte de lliurament de certificats, al Casal Cívic de la població del Montsià.

  L'encarregat de lliurar els certificats va ser l'alcalde d'Alcanar, Joan Roig, que va adreçar unes paraules d'agraïment i benvinguda als assistents. A continuació, hi va haver un esmorzar intercultural de pa i porta, preparat pels participants al VxL, amb les especialitats dels diferents països de procedència dels aprenents.

  Per acabar, dos voluntaris, aficionats a escriure i col·laboradors de la revista local 'Lo Rafal', van presentar el seu llibre de contes tradicionals canareus 'La granota de la boca grossa' i un d'ells va recitar un poema sobre la seua experiència com a voluntari lingüístic, que va rebre els aplaudiments de la concurrència.

  Tot seguit es va fer una foto de grup amb l'alcalde, que es va comprometre a donar suport i difusió al programa a través dels mitjans locals.

  Hi van assistir 40 persones, la majoria dels participants al programa, que van  manifestar el seu desig de continuar participant en les trobades i les activitats del VxL.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter