25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Vallès Oriental Dimecres, 24 d'abril de 2019

  L’Oficina de Català de Caldes de Montbui participa en els actes de Sant Jordi del parc de l’Estació

  Més de 100 persones ens deixen una paraula 

  Ahir dimarts, diada de Sant Jordi, moltes persones van deixar una paraula al tauler que l'Oficina de Català va instal·lar a l'estand que tenia al parc de l'Estació.

  Amb el títol de 'Deixa'ns una paraula': la que vulguis, l'última que has sentit, la més curta que saps, la que dius més sovint, la que has descobert fa poc, la que trobes més difícil de pronunciar...durant tota la tarda, qui ens va visitar va penjar al tauler la seva paraula. Alegria, llibertat, amor, xiuxiueig, igualtat, calçotada, tolerància, encís, absolució, revolt, imaginació, carxofa, papallona, felicitat, baldufa, masclisme, festuc, Catalunya, pendó, pau, entesos, somni, carquinyoli, bellesa, mandonguilla, acaronar, maduixa, enjòlit... en serien una mostra.

                                                                   

  Des de l'estand també es va informar de la propera oferta de cursos de català, de la possibilitat de fer-los a l'espai virtual Parla.cat, de com participar en el programa del Voluntariat per la llengua i de tots els serveis que pot oferir l'Oficina a la ciutadania.

  A quarts de set de la tarda ens vam traslladar a l'escenari per fer el sorteig de l'Endevina-la! El joc lingüístic per promoure la llengua catalana  que l'Oficina de Català juntament amb l'Ajuntament va dur a terme al mes de març als comerços de la vila.

                                                                   


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter