25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Girona Dimecres, 24 d'abril de 2019

  Lectura itinerant de poemes amb intercanvi de llengües

  Aprenents de català havien triat un poema en la seva llengua materna i l'havien traduït al català. El dia de Sant Jordi, ells mateixos els van llegir en català i persones voluntàries els va llegir en la seva versió original en una lectura itinerant per carrers del centre de Lloret.

  La lectura de poemes amb intercanvi de llengües ja és un clàssic de l'Oficina de Català de Lloret per la diada de Sant Jordi, però aquest any s'ha fet amb un altre format. En comptes de fer-se a l'escenari que cada any s'instal·la a la plaça de la Vila en el marc de la Fira de la Rosa i el Llibre, es va fer una lectura itinerant per alguns carrers del centre de Lloret que va començar a la plaça de París i continuà cap a altres punts: el carrer del Carme, la plaça del Doctor Adler, el carrer de Sant Pere, la plaça del Germans Maristes i la plaça de l'Església.

  Això sí, la idea era la mateixa de sempre: alumnes dels cursos de l'Oficina de Català havien triat un poema en la seva llengua materna i l'havien traduït al català. El dia de Sant Jordi, ells mateixos els van llegir en català i persones voluntàries els va llegir en la seva versió original.

  Enllaços relacionats


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter