25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Ca n'Ametller Divendres, 12 d'abril de 2019

  La participació en el concurs "La teva recepta" del Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca és oberta fins al 28 d'abril

  El concurs "La teva recepta" arriba a la 5a edició per visibilitzar les receptes que es poden trobar al blog "Enganxa't al català"

  El Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística, porta a terme una nova edició del concurs "La teva recepta" a fi de dinamitzar i donar visibilitat a les receptes incloses en l'apartat del Receptari del blog Enganxa't al català.

  Les receptes que conté el blog són fruit de les trobades gastronòmiques amb què es clouen, cada final de curs i des del 2013, les edicions del Voluntariat per la llengua i els cursos de català. En l'actualitat podeu trobar un centenar llarg de receptes entre begudes, primers i segons plats, i postres, elaborades pels alumnes i les parelles lingüístiques del Servei Local de Català.

  Per participar en el concurs (es poden trobar les bases en un enllaç al final d'aquesta notícia) tan sols cal fer un comentari a qualsevol de les gairebé 30 receptes (per exemple, la que més agradi o cridi l'atenció) de la VI Trobada Gastronòmica Intercultural, és a dir, les que porten la data d'edició del 2018 i que són les que corresponen als plats que es van presentar per final de curs de l'any passat. 

  Entre tots els participants se sorteja un llibre de Joan Roca, Cuina mare. Receptes senzilles i tradicionals per cuinar a casa, de Columna Edicions i també rep un exemplar del mateix llibre l'autor de la recepta més comentada. El veredicte i el sorteig es fa des de Ràdio Sant Andreu el 8 de maig, durant la col·laboració setmanal del Servei Local de Català a l'emissora municipal.

  Enllaços relacionats


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter