25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Tarragona Divendres, 12 d'abril de 2019

  Inici de noves parelles lingüístiques a Tarragona

  Aquest dijous, 11 d'abril, les noves parelles lingüístiques de la 34a edició del Voluntariat per la llengua a Tarragona van tenir l'ocasió de conèixer-se durant l'acte de presentació que es va dur a terme a l'Aula 4 a les sis de la tarda. 

  Durant l'acte, es van presentar les parelles participants al programa, es van donar les orientacions per al bon funcionament de les trobades i material de suport. En total, quaranta-nou parelles lingüístiques formades per un voluntari catalanoparlant disposat a compartir una hora de conversa setmanal amb un o diversos  aprenents de català durant deu setmanes.

  Els aprenents d'aquesta 34a edició provenen de diversos punts del territori espanyol (Múrcia, Bilbao, València i Albacete), Rússia, Regne Unit, República Txeca, Bèlgica, El Marroc, l'Argentina, Colòmbia, Veneçuela, Perú, Bolívia i El Salvador.

  A més, l'acte va acollir una xerrada informativa del programa VOL.IN a càrrec de Laura de la Morena i Anna Admetller. VOL.IN és un projecte que utilitza el voluntariat com a eina d'inclusió i integració de les persones immigrades residents a Tarragona. L'impulsen la Federació Catalana de Voluntariat Social, el Centre de Cooperació al Desenvolupament URV Solidària i la Cooperativa El Far.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter