25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Girona Dimecres, 10 d'abril de 2019

  El Cinema Infantil en Català (CINC) tanca el cicle de primavera amb 587 espectadors als Cinemes Roses

  CINC Roses

  Al llarg del tots els caps de setmana de març i el primer d'abril s'han projectat cinc pel·lícules dins del cicle Cinema Infantil en Català CINC

  Entre el 9 de març i el 7 d'abril, s'han vist cinc pel·lícules als Cinemes Roses: Ploey (9 i 10 de març), En Ralph destrueix internet (16 i 17 de març), Spider-Man. Un nou univers (23 i 24 de març), Wonder (30 i 31 de març) i La gran aventura dels Lunnis i el llibre màgic (6 i 7 d'abril).

  Totes les sessions s'han fet el dissabte i el diumenge, a les 16.05 h, a un preu popular, 3 €, per a petits i grans. L'afluència a cada sessió ha estat diversa, segons la pel·lícula projectada. En total, però, hi ha hagut 587 espectadors que han participat en aquest cicle de cinema.

  Aquesta iniciativa té per objectiu potenciar l'oferta de pel·lícules infantils en català amb una programació de reestrena, preus baixos i àmplia distribució territorial. Impulsat per la Direcció General de Política Lingüística, el CINC compta amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, a través de l'Oficina de Català de Roses, i dels Cinemes Roses.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter