25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Ca n'Ametller Dilluns, 8 d'abril de 2019

  Convocat el 3r Dictat Català de Castellbisbal

  Aquest concurs d'ortografia repartirà 10 premis als millors dictats i també a la participació

  L'Oficina de Català de Castellbisbal, del Consorci per a la Normalització Lingüística, i l'Ajuntament de Castellbisbal han convocat per al dimecres 15 de maig de 2019, a les 19.30 hores, la tercera edició del Dictat Català.

  L'acte, que és obert a tothom que visqui a Castellbisbal o hi estigui vinculat i que sigui major d'edat, tindrà lloc a la sala d'actes municipal.

  Enguany es lliuraran 10 premis, el primer dels quals és una tauleta tàctil, per al dictat amb menys faltes. També hi ha sopars per a dues persones en quatre restaurants punters del poble, subscripcions anuals gratuïtes a revistes de l'APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català) i un exemplar del Diccionari de la llengua catalana (DIEC2) per al guanyador de la Categoria Alumne dels Cursos de Català per a Adults de Castellbisbal.

  Els organitzadors del 3r Dictat Català de Castellbisbal volen contribuir a dignificar la llengua i alhora fer-la visible arreu de la població amb un concurs d'ortografia que cada any tracta un escriptor o escriptora en llengua catalana.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter