25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Ca n'Ametller Dijous, 28 de març de 2019

  Els alumnes del curs Inicial visiten la Biblioteca Aigüestoses de Sant Andreu de la Barca

  Un grup de 20 alumnes del curs de nivell Inicial han fet una visita guiada a la Biblioteca Aigüestoses

  Els alumnes del curs Inicial del Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística, han fet una visita guiada a la Biblioteca Aigüestoses amb l'objectiu de conèixer el funcionament i l'oferta que poden trobar en aquest equipament cultural de la ciutat.

  La visita guiada, que s'ha fet el 7 de març, ha anat a càrrec de Rosa López, directora de la biblioteca, que ha explicat àmpliament el funcionament de tots els serveis i els recursos que s'ofereixen: préstec de llibres, revistes i pel·lícules, espai infantil, servei d'Internet, activitats mensuals, etc.

  La majoria dels alumnes d'aquest curs són de procedència ben diversa i fa poc temps que viuen a Sant Andreu de la Barca. Per aquesta raó han pogut fer-se el carnet de lector i conèixer de primera mà els recursos i la bibliografia que poden trobar en aquest servei municipal per poder continuar estudiant català en format d'autoaprenentatge tenint en compte que acaben el curs a finals del mes de març.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter