25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Barcelona Dilluns, 25 de març de 2019

  El Centre Artesà Tradicionàrius celebra la festa de celebració CAT25

  Serà el proper divendres, 29 de març, a les 22 hores, i hi participaran diversos grups representatius de la música folk. L'alumnat i els participants en el Voluntariat per la llengua poden gaudir d'entrades a sis euros per a aquest concert.

  El Centre Artesà Tradicionàrius (C.A.T.) celebra el proper divendres, 29 de març, a les 22 hores, el seu aniversari amb la festa CAT 25, un concert representatiu de l'evolució de la música folk durant els 25 anys del CAT.

  Al concert hi participaran dues bandes significatives dels anys 90, ja dissoltes, que tornaran per un dia a l'escenari: Primera Nota i La Carrau. També hi actuaran dues bandes actuals, molt lligades a la trajectòria del CAT aquesta darrera dècada: RIU i leS Balkan Paradise Orquestra. Tot plegat serà amb la presència de Jaume Arnella, el degà de la música folk, que entronca directament amb el Grup de Folk de Barcelona i que amb la seva personalitat i projectes ha anat marcant el camí de la música d'arrel tradicional i popular al nostre país.

  L'alumnat i els participants en el Voluntariat per la llengua tenen un descompte del 50% per a aquest concert. Les entrades, a sis euros, es poden adquirir amb un codi promocional.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter