25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Ca n'Ametller Divendres, 22 de març de 2019

  Fem pinya, els castellers als cursos de català de Sant Vicenç dels Horts

  Els alumnes dels cursos bàsics reben la visita de la Colla Castellera Carallots, de Sant Vicenç dels Horts

  El Servei Local de Català de Sant Vicenç dels Horts, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha dut a terme una trobada entre els Carallots, colla castellera vicentina, i una vintena d'alumnes dels cursos de català de nivell bàsic, el dimarts 12 de març.

  La trobada s'ha fet a l'aula mateix amb l'objectiu de donar a conèixer aquesta manifestació de la cultura popular catalana entre l'alumnat del bàsic 2 i del bàsic 3. Els tres membres dels Carallots han començat explicant la història de la seva colla castellera i després han passat un vídeo amb explicacions més tècniques que han sorprès els assistents. Els alumnes han pogut formular preguntes als castellers, veure gravacions d'actuacions dels Carallots i, fins i tot, aprendre a posar-se la faixa.

  Com que hi ha hagut molt bona sintonia, la propera cita amb els castellers serà el divendres 29 de març, dia d'assaig de la colla.

  Aquesta trobada es fa amb els objectius de conèixer l'entorn cultural més immediat i augmentar la possibilitat d'aprendre català fora de l'aula i forma part d'un seguit d'activitats de coneixement de l'entorn que es duen a terme, com a mínim dues vegades a cada curs trimestral, a tots els cursos de català per a adults del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter