25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Ca n'Ametller Divendres, 22 de març de 2019

  Convocat el 5è Dictat Català de Martorell

  L'acte servirà de preàmbul a la celebració de Sant Jordi que tindrà lloc a la població i en l'Any Teresa Pàmies

  Els organitzadors del Dictat Català de Martorell, el Servei Local de Català de Martorell, del Consorci per a la Normalització Lingüística, i l'Ajuntament de Martorell, han convocat per al dijous 11 d'abril de 2019, a les 7 de la tarda, la cinquena edició d'aquesta activitat cultural que es proposa a la població com un concurs per esbrinar qui és capaç d'escriure un text amb les mínimes errades ortogràfiques possibles.

  L'acte servirà de preàmbul a la celebració de Sant Jordi i s'emmarca en l'Any Teresa Pàmies, per la qual cosa el text que es dictarà pertany al llibre Testament a Praga d'aquesta autora. Es tornarà a dur a terme a la sala d'actes de la Biblioteca Martorell, a l'avinguda de les Mancomunitats Comarcals, 13.

  Hi ha 15 premis, el primer dels quals, per al guanyador, és una tauleta tàctil. També hi ha subscripcions anuals gratuïtes a revistes de l'APPEC (Associació de Publicacions Periòdiques en Català). L'alumne dels cursos de català per a adults del Servei Local de Català de Martorell que tingui menys errades també rep dos premis: un exemplar del Diccionari de la llengua catalana, de l'Institut d'Estudis Catalans i una subscripció a una revista de l'APPEC. Així mateix hi ha 5 premis a la participació que se sortejaran entre tots els participants: un lot de llibres aportat per la Fundació Francesc Pujols, un lot de llibres aportat per l'editorial Adesiara i tres bosses de la Nau #2 de Ca n'Oliveres, cadascuna amb dos abonaments per a concerts en aquest equipament cultural.

  El 5è Dictat Català de Martorell compta, a més, amb la col·laboració de Ràdio Martorell, de la Fundació Francesc Pujols, de l'editorial Adesiara i de la secció local d'Òmnium Cultural, que convidarà a coca i cava després del dictat. Se'n poden consultat les Bases a l'enllaç relacionat.

  Enllaços relacionats


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter