25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Ca n'Ametller Dimecres, 20 de març de 2019

  Els alumnes del Bàsic 2 visiten la biblioteca d'Abrera

  La visita a la biblioteca és una activitat per a conèixer l'entorn i augmentar la possibilitat d'aprendre català fora de l'aula

  El dimecres 6 de març, els alumnes del curs Bàsic 2 de l'Oficina de Català d'Abrera, del Consorci per a la Normalització Lingüística, han visitat les instal·lacions de la Biblioteca Josep Roca i Bros d'Abrera.

  La visita s'ha dut a terme per Montserrat Riu, directora de la biblioteca. Els alumnes han conegut els espais de la biblioteca, així com curiositats històriques sobre el nom de la biblioteca i la vila d'Abrera. A més, s'ha fet incidència en els llibres de lectura fàcil i d'altres seccions que poden ser útils als alumnes per practicar català fora de l'aula.

  La directora també ha explicat els passos per a fer-se el carnet de la biblioteca i també tots els avantatges que comporta. Molts dels assistents de seguida han expressat el desig de fer-se'n socis.

  Aquesta visita a la biblioteca es fa amb els objectius de conèixer l'entorn cultural més immediat i augmentar la possibilitat d'aprendre català fora de l'aula i forma part d'un seguit d'activitats de coneixement de l'entorn que es duen a terme, com a mínim dues vegades a cada curs trimestral, a tots els cursos de català per a adults del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes