25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Ca n'Ametller Dilluns, 18 de març de 2019

  Promoció d'entrades de La Passió d'Esparreguera per als alumnes i voluntaris per la llengua de tot Catalunya

  La Passió ofereix un descompte del 50 % en el preu de l'entrada presentant el carnet d'alumne del Consorci per a la Normalització Lingüística o del Voluntariat per la llengua

  El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i la Fundació La Passió d'Esparreguera han acordat un any més col·laborar mútuament en matèria de llengua i cultura catalanes.

  Un dels primers resultats d'aquesta col·laboració és la promoció d'entrades al 50 % per anar a veure l'espectacle de La Passió a tots els alumnes del CPNL i a tots els participants del Voluntariat per la Llengua (VxL) de tot Catalunya, per a les representacions que es faran el 17, 23 de març; el 7, 13, 19, 28 d'abril; i l'1, 5 de maig.

  L'horari de les representacions és matins de 2/4 d'11 a ¾ d'1 i tardes de 2/4 de 4 a ¾ de 6, llevat dels dissabtes 23 de març i 13 d'abril, que serà de 5 de la tarda a ¾ de 10 del vespre. A la primera part, al matí, es representa la vida pública de Jesús; a la segona part, a la tarda, la passió, mort i resurrecció.

  Aquesta promoció ha estat fruit de la històrica col·laboració entre l'Oficina de Català d'Esparreguera i la Fundació de La Passió d'Esparreguera, que es remunta als anys 90 i de la qual han sortit la publicació L'empremta de les paraules i la contribució al VxL.

  Per a poder optar a aquesta promoció, les persones interessades poden passar a recollir les entrades per taquilla acreditant-se amb el carnet d'alumne del CPNL o del VxL, o bé trucant per telèfon (93 777 15 87).

  Enllaços relacionats


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes