25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Vallès Oriental Dimarts, 12 de març de 2019

  El grup de conversa de Montmeló visita l'exposició de Ma Aurèlia Capmany

  El grup de conversa Avis Savis s'acosten a la biblioteca La Grua per visitar l'exposició sobre Ma Aurèlia Capmany com a activitat per celebrar el Dia Internacional de les Dones.

  L'exposició Ma Aurèlia Capmany: això era i no era, és una mostra de la figura de l'escriptora, política i feminista catalana que va néixer al 1918, va viure i patir la Guerra Civil espanyola i lluità pels drets dels treballadors, especialment els de les dones.

  L'exposició consta de sis plafons que expliquen la seva trajectòria no només literària, sinó també com a defensora de la gent obrera. Malgrat que ella va tenir l'oportunitat d'estudiar i viure una situació de llibertat econòmica i personal, no tothom va poder gaudir com ella. És per això que mitjançant els seus textos i els seus discursos aconseguí que la dona fos més visible.

  Els alumnes han celebrat el Dia Internacional de les Dones presentant la vida d'alguna dona reconeguda al llarg de la història i han acabat amb l'estudi de l'exposició de Ma Aurèlia Capmany.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter