25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Eramprunyà Dijous, 7 de març de 2019

  Visita comentada als tresors ocults del Museu de Gavà

  Una cinquantena de persones, entre voluntariat i alumnat, visita els diversos àmbits d'aquesta exposició temporal

  El dimecres 13 de març, voluntaris i aprenents del Voluntariat per la llengua, tertulianes del Club de lectura fàcil i alumnat dels cursos Bàsic 2, Elemental 2 i Intermedi 2 del Servei Local de Català de Gavà van gaudir d'una visita comentada a l'exposició "Tresors ocults. 40è aniversari del Museu de Gavà".

  L'exposició mostra els llocs on habitualment només accedeixen algunes persones, com ara el laboratori. La cinquantena d'assistents van poder veure els tresors ocults, que es distribueixen en cinc àmbits que recreen els espais de treball i de magatzem de la col·lecció del Museu. També van participar en un joc de preguntes sobre l'exposició i els diversos àmbits que els dona dret a entrar en un sorteig de llibres. Els guanyadors es donaran a conèixer la primera setmana d'abril. La visita comentada i el joc de preguntes van anar a càrrec de la dinamitzadora del Voluntariat per la llengua.

  Després de la visita comentada, el grup va pujar al pis superior del Museu de Gavà on va poder visitar l'exposició permanent d'aquest equipament cultural, "Gavà, les veus del paisatge".

  Aquesta exposició temporal es pot veure al Museu de Gavà fins al 31 de maig.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter