25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Barcelona Divendres, 15 de febrer de 2019

  El film 'En veu alta' s'estrena en versió original francesa subtitulat en català

  Es podrà veure subtitulat en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

  El documental En veu alta s'estrena aquest divendres 15 de febrer, en versió original en francès subtitulat en català amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

  La distribuïdora Pack Màgic, especialitzada en cinema infantil, presenta aquesta vegada una pel·lícula per a adults. És el segon film de la línia de cinema per debatre, reflexionar i qüestionar aspectes de la societat contemporània, que la distribuïdora va encetar amb Miss Kiet's Children.

  El documental En veu alta, dirigit per Stéphane de Freitas i Ladj Ly, segueix el desenvolupament del concurs Eloquentia que cada any se celebra a la Universitat de Saint-Denis. L'objectiu d'aquesta acció és ajudar els joves dels suburbis a dominar l'art de l'oratòria i a l'hora a assolir la confiança necessària per tirar endavant els seus somnis. El concurs està obert a la participació de 100 joves de 18 a 30 anys del districte Sena-Saint-Denis.

  Durant unes setmanes, guiats per un professorat integrat per advocats, directors i cantants, els joves aprenen els subtils mecanismes de la retòrica i afirmen els seus talents, donant-se a conèixer als altres i, per damunt de tot, a si mateixos.

  Podreu veure el film a les següents sales: Cinema Maldà i Cinemes Girona. 


Centres





Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes