25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Cornellà de Llobregat Dilluns, 11 de febrer de 2019

  Els clubs de lectura fàcil del CNL de Cornellà celebren els 10 anys

  Els clubs de lectura fàcil (CLF) a Cornellà van començar el febrer de 2009, a la Biblioteca Central de Cornellà (BCC) gràcies a una tasca de col·laboració entre les biblioteques i el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Cornellà. 

  La iniciativa dels clubs de lectura fàcil sorgeix arran d'un seguit d'accions promogudes per l'Ajuntament de Cornellà per fomentar la lectura entre els ciutadans. Els clubs de lectura fàcil a Cornellà estan adreçats als alumnes del CNL (a partir del nivell Bàsic 3) i a la ciutadania en general. Entre els destinataris del CLF hi ha un grup força important de nouvinguts que, d'una banda, estudien català i, de l'altra, en reforcen l'aprenentatge a través dels club.

  L'objectiu principal dels clubs de lectura fàcil a la Xarxa de Biblioteques de la ciutat és donar la possibilitat de millorar l'expressió oral del català a totes aquelles persones que l'estiguin aprenent o que el vulguin perfeccionar. En el cas de l'alumnat del CNL de Cornellà, la idea és oferir un espai més enllà de les classes, per poder treballar amb profunditat l'expressió oral i la comprensió lectora. D'altra banda, el fet de començar i acabar un llibre desperta un interès especial per la lectura a totes aquelles persones que no estan avesades a llegir.

  Des de l'octubre del curs 2009-2010 i fins ara, el Centre de Normalització Lingüística juntament amb la Xarxa de Biblioteques de Cornellà n'ha organitzat dos al trimestre, coincidint amb el començament i l'acabament del curs acadèmic.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes