25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Ca n'Ametller Dimecres, 30 de gener de 2019

  Alumnes dels cursos de català de Castellbisbal assisteixen a l'exposició local "Som el que hem jugat"

  L'organitzador de la mostra, Lluís Ribas, ha fet una visita guiada per a alumnes dels cursos de nivell Intermedi 2 i Bàsic 2

  L'Oficina de Català de Castellbisbal, del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), ha organitzat una visita guiada amb Lluís Ribas amb la intenció que els alumnes dels cursos de català per a adults puguin rebre totes les explicacions necessàries sobre aquesta magnífica i ben interessant exposició organitzada a la sala d'exposicions del Centre Cultural Els Costals amb el suport de l'Ajuntament de Castellbisbal.

  La sessió ha durat una hora, durant la qual s'han explicat les peculiaritats de les joguines antigues que hi havia i els paral·lelismes amb els tipus de jocs que es practiquen avui dia.

  Els alumnes n'han gaudit d'allò més, interactuant amb l'autor, tot recordant jocs i joguines que havien tingut en la seva infantesa. El contingut de la mostra, que era proper i entranyable perquè recordava etapes íntimes i boniques de la vida dels alumnes, ha fet que fins i tot hi hagués intervencions per part de persones del Bàsic 2 que tot just han començat a estudiar català fa quatre mesos.

  El recorregut ha acabat amb l'aplaudiment entusiasta dels participants.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes