25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Ca n'Ametller Divendres, 11 de gener de 2019

  La Ludoteca de jocs en català torna renovada i amb èxit per les festes de Nadal a Sant Andreu de la Barca

  Més de 6.000 visitants han passat pel recinte del Firajuga, on s'ha difós la campanya "I tu, jugues en català?

  Del 28 de desembre de 2018 al 4 de gener de 2019 i dins el marc del Firajuga, el Servei Local de Català de Sant Andreu de la Barca, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha tornat a col·laborar amb la Ludoteca de jocs en català, gestionada per l'Esplai Pingüí.

  Aquesta activitat, que enguany s'ha presentat amb un disseny renovat molt més apte i atractiu per als infants, es desenvolupa a Sant Andreu de la Barca des del 1999 i forma part del conjunt d'activitats lúdiques destinades als infants que ofereix l'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca durant les vacances escolars de Nadal. Aquest any han passat més de 6.000 visitants en el conjunt del recinte del Firajuga que inclou la Ludoteca de jocs en català. 

  La Ludoteca, a banda de ser una àrea per experimentar el joc en família o en petits grups d'infants, és també un punt d'informació de la campanya del Consorci per a la Normalització Lingüística "I tu, jugues en català? des d'on es donen a conèixer els jocs en català que es poden trobar al mercat i on trobar-los, els establiments col·laboradors a Sant Andreu de la Barca i és també un punt de distribució de les cartes als Reis.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes