25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Vallès Oriental Dimecres, 19 de desembre de 2018

  Lliurament de premis del concurs literari Parets Arreu del Món en l'acte de celebració del Dia del Migrant a Parets

  Un participant en el Voluntariat per la llengua i un alumne del curs bàsic 1 van obtenir premi

  Ahir dimarts, a les sis de la tarda a la Sala Cooperativa, dins dels actes de celebració del Dia del Migrant, es van lliurar els premis de la 10a edició del concurs literari Parets Arreu del Món, que organitza l'Ajuntament de Parets del Vallès. Aquest guardons valoren les experiències que connecten Parets amb altres indrets del món i el grau de transmissió de valors de respecte per les migracions.

  L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde de Parets, el Sr. Francesc Juzgado, la regidora de Serveis Socials, la Sra. Susanna Villa, i la de Cultura, la Sra. Àfrica Martínez, que van fer l'entrega de premis. En la categoria relat, el primer premi va ser per a Xavier López Murtra, amb l'obra Lligams solidaris, i el segon premi per a Sidiki Kourouma, alumne de català, amb El relat d'en Sekhou. Pel que fa a poesia, el guanyador va ser Raül Romero Garcia, amb Eren de pedra o la forma del món, i el segon per a Joan Cors Manils, voluntari lingüístic des de fa molts anys, amb Parets, Parets, Parets.

  Després del lliurament de premis, es va projectar el documental 'Caure del niu' i, en acabat, hi ha haver un debat sobre el fet migratori. L'acte es va acabar amb un refrigeri per a tots els assistents. 

  L'Oficina de Català de Parets participa en aquest concurs com a membre del jurat i s'encarrega de la presentació dels premis. També, des de l'aula, s'anima els alumnes a explicar les seves experiències i a presentar-se al concurs. Una bona part dels alumnes del bàsic 1 van assistir a l'acte.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes