25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Ca n'Ametller Dimarts, 11 de desembre de 2018

  El Club de Lectura Inicial torna a Pallejà per cinquè curs consecutiu

  En dos mesos, Shakespeare i Llull, dos clàssics de pes

  L'Oficina de Català de Pallejà, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha començat el cinquè curs i la trenta-quatrena sessió del Club de Lectura Inicial de Pallejà, organitzat amb l'objectiu d'acostar la literatura editada en català als alumnes dels cursos i a totes aquelles persones que volen començar a llegir en la nostra llengua.

  Així, durant els mesos d'octubre i novembre, en trobades que es fan a les 11.30 hores del matí al Castell de Pallejà, els alumnes dels cursos de català de Pallejà així com els membres del grup Xerrem de Pallejà que són membres del Club de Lectura Inicial, han llegit el llibre Molt soroll per res, de William Shakespeare, i el Llibre de les bèsties, de Ramon Llull, en sengles edicions adaptades.

  Els membres d'aquest club hi participen amb entusiasme i cadascú opina i hi diu la seva. Allò que més els fa reflexionar és comprovar que el comportament dels éssers humans, malgrat els segles transcorreguts d'ençà que aquestes obres van ser escrites, no ha canviat gaire amb relació als valors i a l'ètica que caldrien per fer progressar el gènere humà.

  El conductor del Club de Lectura Inicial, el tècnic de Normalització Lingüística de l'Oficina de Català de Pallejà Jordi Boladeras, procura aportar arguments comprensibles perquè els seus membres s'adonin que aquests autors, si han esdevingut clàssics, ha estat gràcies a la seva qualitat excepcional.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter