25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Barcelona Dimecres, 5 de desembre de 2018

  Aquest pont, cinema en català: estrena d''En Ralph destrueix internet' i d'Ernest & Celestine, contes d'hivern'

  En Ralph destrueix internet s'estrena dimecres i Ernest & Celestine, contes d'hivern, dijous.

  Encetem el pont de desembre amb dues estrenes de cinema en català. Dimecres, 5 de desembre, arriba a les pantalles En Ralph destrueix internet i dijous, s'estrena Ernest & Celestine, contes d'hivern. El doblatge de les pel·lícules té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

  En Ralph destrueix internet

  Després de 6 anys, Disney estrena una nova aventura protagonitzada per en Ralph, el personatge que es va escapar d'un videojoc en la primera entrega de la pel·lícula. En aquesta ocasió, en Ralph haurà d'ajudar la seva amiga Vanellope a trobar una peça de recanvi que salvi el videojoc Sugar Rush. Per aconseguir-ho, hauran d'entrar a Internet.   

  El film, que ha estat dirigit per Rich Moore i Phil Johnston s'estrenarà en català a diverses sales de Barcelona: Cinemes Verdi, Cinesa Diagonal, Cinesa Diagonal Mar, Cinesa SOM Multiespai (Cinesa Heron City) i Palau Balaña Multicines.

  Ernest & Celestine, contes d'hivern

  Rita & Luca Films estrena aquest film protagonitzat per la parella de personatges dels contes de la il·lustradora belga Gabrielle Vincent. L'Ernest és un os enorme amb esperit d'artista i cor generós. Viu amb la Celestine, una rateta òrfena que fa temps va acollir a casa seva. Junts viuran tot un seguit d'esdeveniments mentre es preparen per a l'arribada de l'hivern.

  Aquest és el segon film de l'Ernest i la Celestine que s'estrena en català. A Barcelona, es podrà veure als Cinemes Girona, als Cines Verdi Park i al Zumzeig Cinecooperativa.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter