25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Vallès Oriental Divendres, 23 de novembre de 2018

  Novena dona d'aigua, premi de L'Estenedor, Mollet del Vallès

  La guanyadora ha estat Eva Tamayo Gómez, seguidora de L'Estenedor, que ens ha dit que no sabia que tot el procés de fer una dona d'aigua impliqués la col·laboració de tanta gent. El premi de l'endevinalla sempre va acompanyat d'una visita guiada al CET Taller Alborada i CO del Bosc.

  Aquest any, el CET Taller Alborada i CO del Bosc, centres que depenen de l'Institut Municipal de Serveis als Discapacitats de l'Ajuntament de Mollet del Vallès (IMSD) i el Servei de Català de Mollet del Vallès (CPNL) han preparat un premi molt i molt especial per a la persona que guanya el concurs de l'endevinalla de L'Estenedor i que el guanyi en els propers números de L'Estenedor d'aquest any.

  El premi és una dona d'aigua que rep el nom de Vestit de Paraules i que justament les paraules que l'embolcallen són les paraules que usuaris, alumnat, persones que hi van col·laborar... van regalar-nos com a paraula triada per algun motiu especial (per la seva sonoritat, perquè va ser la primera apresa...), amb motiu dels trenta anys del Servei de Català de Mollet i, per tant, és una dona d'aigua "una mica de tothom".

  Per a les persones que no coneguin les Dones d'Aigua de Mollet del Vallès, us direm que és un projecte artístic i artesà de l'IMSD, apadrinat per Núria Esponellà, l'autora precisament del llibre Una dona d'aigua. Aquestes obres d'artesania es comercialitzen a botigues de Mollet i, sobretot, als diferents centres de l'IMSD i a través d'Internet. 

  La dona d'aigua Vestit de Paraules és una sèrie numerada i exclusiva per a aquests números de l'any 2018 de L'Estenedor i que commemora els trenta anys del Servei de Català de Mollet, camí ja dels trenta-un.

  L'entrega de la vuitena dona d'aigua Vestit de Paraules corresponent al premi de l'endevinalla de L'Estenedor 150 s'ha fet el dijous 22 de novembre, a les 9.30 h, a les dependències de l'IMSD. Aquesta vegada preguntàvem què volia dir calbot. El sorteig s'ha fet entre un fum de participants amb resposta correcta: 1a  Cop de mà al cap.

  Recull de fotos 

  Us animem a respondre l'endevinalla de L'Estenedor de novembre


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes