25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Alt Penedès-Garraf Dijous, 8 de novembre de 2018

  S’inicia el Club de Lectura Fàcil a Sant Sadurní d’Anoia

  Les trobades es faran el matí del primer dimecres de cada mes a la Biblioteca Ramon Bosch de Noya.

  El dimecres dia 7 de novembre es va fer la primera sessió del Club de Lectura Fàcil a Sant Sadurní d'Anoia, que organitza l'Oficina de Català. Les trobades es faran el matí del primer dimecres de cada mes a la Biblioteca Ramon Bosch de Noya i l la primera lectura seleccionada és "El temps de les cireres", de Montserrat Roig.

  Tot i que ja s'hagi fet la primera trobada, encara queden places disponibles per a persones que s'hi vulguin incorporar durant el mes de novembre.

  Temps de les cireres

  El 2016 es va presentar una versió de la novel·la en format de lectura fàcil, promoguda entre el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'Associació Lectura Fàcil. L'adaptació es va fer coincidint amb el 25è aniversari de la mort de l'escriptora i periodista. L'objectiu era adaptar l'obra per tal que fos fàcil de llegir i d'entendre a persones que tenen dificultats lectores. Són llibres molt adequats per a persones nouvingudes que estan aprenent català. La novel·la conté també una breu biografia de l'escriptora i un petit apartat de context històric que emmarca els fets que s'hi relaten.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes