25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Barcelona Dijous, 25 d'octubre de 2018

  Un voluntari de Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona rep un premi Pompeu Fabra

  Ramon Rom, al centre, acompanyat d'Anna Gallego, coordinadora de Voluntariat per la llengua del CPNL, i Marcel Pellejà, responsable de Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona.

  Ramon Rom, participant veterà en el programa Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona, va rebre el premi en la categoria de voluntariat lingüístic.

  Dimarts al vespre es van donar els premis Pompeu Fabra que atorga la Direcció General de Política Lingüística, en un acte celebrat al Teatre Nacional de Catalunya i presidit per la consellera de Cultura, Laura Borràs. Un dels guardonats va ser Ramon Rom, que va rebre el premi de mans de la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, en la categoria de voluntariat lingüístic, i en reconeixement per la seva tasca com a voluntari de Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona

  El Ramon es va inscriure al programa el 2012 i, des de llavors, ha tingut una cinquantena de parelles lingüístiques.També ha participat de manera molt activa en les diverses activitats organitzades per Voluntariat per la llengua a la ciutat. A més a més, el Ramon va ser pioner en el VxL virtual, és a dir, les trobades lingüístiques per videoconferència.

  Amb els premis Pompeu Fabra, instituïts l'any 2008, la Direcció General de Política Lingüística reconeix i premia les persones, entitats, empreses o organitzacions que contribueixin en la projecció social de la llengua catalana i, fent públic aquest reconeixement, fomenta l'acció de la societat civil en l'impuls del català en els sectors de regulació privada.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes