25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Barcelona Dilluns, 22 d'octubre de 2018

  El català és present al Dia de la Comunitat Internacional de Barcelona

  El primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello, a l'estand del CNL de Barcelona.

  El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona va participar dissabte passat, 20 d'octubre, en l'esdeveniment organitzat per l'Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa, al Museu Marítim.

  El Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona va participar al Dia de la Comunitat Internacional de Barcelona, que es va celebrar el passat dissabte 20 d'octubre al Museu Marítim. La fira, organitzada per l'Ajuntament de Barcelona a través de Barcelona Activa, ha celebrat enguany la cinquena edició i es troba totalment consolidada com a cita indispensable per a tota la comunitat internacional que viu i treballa a la ciutat.

  Durant tot el dia, el CNL va estar informant el públic de la fira sobre els cursos de català i sobre la resta de serveis que ofereix a la ciutat des d'un estand que va rebre, al matí, la visita del primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Gerardo Pisarello. A la tarda, la consellera de Cultura, Laura Borràs, també va saludar de manera improvisada l'equip del CNL que es trobava en aquell moment a la fira.

  A més, a l'estand, també es va fer difusió del curs Català bàsic per a empresaris, que el CNL de Barcelona fa amb la col·laboració de Barcelona Activa.

  Com a novetat d'enguany, es va desenvolupar un Vermut lingüístic, un taller pensat per acostar la realitat de la llengua catalana als assistents. L'activitat va aplegar una cinquantena de persones que van gaudir d'un aperitiu amb el vermut cedit per Senyor Vermut.

  Per acabar, el Voluntariat per la llengua va dur a terme una presentació del programa, com ja havia fet l'any anterior, que va reunir un bon nombre de persones amb interès d'aprendre català i va propiciar un debat espontani sobre l'ús social del català i els entrebancs que de vegades troben els aprenents per practicar-lo en la seva vida quotidiana. Un cop finalitzat, alguns dels assistents es van inscriure al programa.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter