25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Barcelona Dijous, 18 d'octubre de 2018

  Visita guiada a l'exposició d'Apel·les Mestres a Sarrià

  El dimecres 17 d'octubre, va tenir lloc una visita guiada a l'exposició "Apel·les Mestres, artista complet i home polièdric" que acull el Centre Parroquial de Sarrià fins a finals de mes.

  L'activitat, a la qual van assistir 18 persones, va ser conduïda per Montserrat Garrich, bibliotecària, documentalista, comissària de l'exposició i coneixedora de la biografia d'Apel·les Mestres.

  Montserrat Garrich va explicar de manera molt amena les diverses facetes de l'artista: dibuixant, il·lustrador, músic, cançoner, col·leccionista, amic, tertulià, dramaturg, bibliòman, dissenyador gràfic, poeta, folklorista, figurinista, jardiner i viatger. També va ser molt interessant conèixer com era la ciutat a principis del segle passat, el context històric d'aquell moment a fi de poder situar millor el personatge, els seus orígens familiars, els seus coneixements culturals i la gent amb qui es va relacionar.

  La visita va acabar a l'interior del Teatre de Sarrià, inaugurat l'any 1907 i renovat recentment l'any 2015, que realitza una programació pròpia estructurada en cicles de teatre i dansa, de música, d'òpera i sarsuela, de documentals cinematogràfics i d'espectacles familiars.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter