25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Ca n'Ametller Dimecres, 10 d'octubre de 2018

  Inaugurat el 9è. Club de Lectura Inicial d'Esparreguera amb una visita a la Biblioteca

  Els participants són alumnes del curs Elemental 1 del Servei Local de Català d'Esparreguera

  El dilluns 8 d'octubre el Servei Local de Català d'Esparreguera, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha inaugurat el 9è. Club de Lectura Inicial d'Esparreguera amb una visita de tots els participants a la Biblioteca Municipal L'Ateneu. La directora de la Biblioteca, Carla Canongia, ha explicat l'extensa i variada oferta cultural que es concentra en aquest equipament municipal.

  Durant el recorregut pels diferents espais de l'edifici, els alumnes han après a consultar el catàleg de llibres mitjançant els ordinadors i tots aquells que encara no tenien el carnet de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona se l'han fet.

  Els participants d'aquest 9è. Club de Lectura Inicial d'Esparreguera provenen del curs Elemental 1 del Servei Local de Català de la vila i al llarg del curs 2018-2019 llegiran un seguit de llibres en català facilitats per la Biblioteca. De moment, enceten aquesta edició amb el títol Noves dames del crim, un recull de contes d'intriga escrits per dones.

  El Club de Lectura Inicial és una activitat que té molt d'èxit cada any i que serveix perquè unes quantes desenes de persones que no tenien el català com a llengua inicial s'introdueixin en la lectura de textos literaris en aquesta llengua i esdevinguin nous lectors, alhora que esdevenen nous parlants.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes