25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Vallès Oriental Dilluns, 8 d'octubre de 2018

  Inici dels clubs de lectura al curs de l'Elemental de Montmeló

  L'Oficina de Català ofereix dos clubs de lectura per als alumnes de l'Elemental a través de la biblioteca La Grua de Montmeló.

  L'Oficina de Català i la Biblioteca treballen cada any plegades a fi d'organitzar activitats que puguin interessar els seus usuaris.

  Enguany a Montmeló hi ha un curs d'Elemental 1 que farà la lectura de dos llibres d'estils ben diferents, però que els situa segles enrere en ambdós casos. Han de llegir una de les propostes de lectura com a mínim, tot i que se'ls ha animat per fer els dos llibres ja que se'ls ha proposat entrar en un concurs de Booktube organitzat a través de l'Associació de Lectura Fàcil.

  Per una banda hi ha Tant de gust... senyor Llull, amb l'obejctiu de conèixer el primer escriptor en català que va treballar i defensar la nostra llengua. La lectura inclou El llibre de les bèsties adaptada a la lectura fàcil.

  Una segona opció que tenen és la novel·la romàntica i d'aventures medieval Tristany i Isolda, un llibre d'autor desconegut que acosta al lector a l'època de dames i cavallers.

  Al desembre es farà una posada en comú amb tot el grup per valorar les lectures.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Google +
 • Twitter
 • Netvibes