25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL l'Heura Divendres, 27 de juliol de 2018

  El CNL L'Heura participa a les III Jornades del CPNL

  El 28 de juny, el Consorci per a la Normalització Lingüística va organitzar les III Jornades del CPNL per a la Millora Professional: Recursos, Eines i Habilitats amb la finalitat d'afavorir la trobada i l'intercanvi d'experiències i d'opinions de les persones que treballen al Consorci.

  Durant les jornades Xesco Espar i Marius Martínez van fer dues ponències,  i els professionals del Consorci van presentar tallers i experiències sobre actuacions concretes que estan duent a terme.

  Pilar López Martínez va presentar el taller "Com  pensar per innovar?" en el qual va explicar tècniques i metodologies per afavorir la participació activa dels membres d'un equip de treball i propiciar dinàmiques per generar noves idees. 

  Israel Martínez Pradas i Alexandra Sans Massó van presentar l'experiència "Pràctiques lingüístiques i rúbriques al CNL L'Heura" on van exposar els avantatges de les pràctiques lingüístiques als establiments col·laboradors i la metodologia apresa fruit de l'experiència acumulada des del 2010 en aquest tipus de pràctiques lingüístiques.

  Enllaços relacionats:


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter