25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Vallès Oriental Dilluns, 9 de juliol de 2018

  Sisena dona d'aigua, premi de L'Estenedor, Mollet del Vallès

  El guanyador Josep Abad i Reyes, tècnic de gestió de Mollet Impulsa, ha manifestat la il·lusió que li ha fet rebre aquest premi i veure el procés de creació de les dones d'aigua. 

  Aquest any, el CET Taller Alborada i CO del Bosc, centres que depenen de l'Institut Municipal de Serveis als Discapacitats de l'Ajuntament de Mollet del Vallès (IMSD) i el Servei de Català de Mollet del Vallès (CPNL) han preparat un premi molt i molt especial per a la persona que guanya el concurs de l'endevinalla de L'Estenedor i que el guanyi en els propers números de L'Estenedor d'aquest any.

  El premi és una dona d'aigua que rep el nom de Vestit de Paraules i que justament les paraules que l'embolcallen són les paraules que usuaris, alumnat, persones que hi van col·laborar... van regalar-nos com a paraula triada per algun motiu especial (per la seva sonoritat, perquè va ser la primera apresa...), amb motiu dels trenta anys del Servei de Català de Mollet i, per tant, és una dona d'aigua "una mica de tothom".

  Per a les persones que no coneguin les "Dones d'Aigua" de Mollet del Vallès, us direm que és un projecte artístic i artesà de l'IMSD, apadrinat per Núria Esponellà, l'autora precisament del llibre Una dona d'aigua. Aquestes obres d'artesania es comercialitzen a botigues de Mollet i, sobretot, als diferents centres de l'IMSD i a través d'Internet. 

  La dona d'aigua Vestit de Paraules és una sèrie numerada i exclusiva per a aquests números de l'any 2018 de L'Estenedor i que commemora els trenta anys del Servei de Català de Mollet, camí ja dels trenta-un.

  L'entrega de la sisena dona d'aigua Vestit de Paraules corresponent al premi de l'endevinalla de L'Estenedor 146 es va fer el divendres 6 de juliol, a les 12 h, a les dependències de l'IMSD. Aquesta vegada preguntàvem què volia dir fer llufa un petard o una bomba. El sorteig s'ha fet entre un fum de participants amb resposta correcta: 4 Cremar-se sense explotar.

  Recull de fotos 

  Us animem a respondre l'endevinalla de L'Estenedor de juliol. 


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter