25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Àrea de Reus Dimecres, 6 de juny de 2018

  El Consorci per a la Normalització Lingüística col·labora en els Jocs Mediterranis

  Tècnics dels CNL de Tarragona i de l'Àrea de Reus Miquel Ventura han impartit 4 sessions de sensibilització per a voluntaris dels Jocs Mediterranis Tarragona 2018.

  Les sessions s'han fet els dies 25 i 26 de maig i 2 i 3 de juny en el marc del pla de formació per a voluntaris i sorgeixen de la col·laboració del CPNL i la Direcció General de Política Lingüística amb l'organització dels Jocs. L'objectiu de cada sessió, a les quals hi han assistit unes 75 persones en total, era explicar el fenomen del multilingüisme i la importància de respectar totes les llengües i de fomentar-ne el coneixement i l'ús per evitar-ne la desaparició. I, finalment, ensenyar la llengua catalana als visitants dels Jocs i regalar-ne mostres adoptant-la com a llengua d'entrada en les diferents situacions comunicatives.

  Aquestes sessions completen una sèrie d'activitats que s'han dut a terme amb l'organització dels Jocs, com l'elaboració i la distribució de dos butlletins per als voluntaris i dinamitzadors dels Jocs: un per difondre l'oferta de cursos de català del Camp de Tarragona i un altre de mensual de sensibilització lingüística.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter