25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Barcelona Divendres, 18 de maig de 2018

  S'entreguen els premis de la 3a edició del concurs "Si l'encertes, l'endevines"

  Persones guanyadores de la 3a edició del concurs

  L'Espai Josep Bota va acollir ahir dijous, 17 de maig, la festa de lliurament de premis del concurs "Si l'encertes, l'endevines", celebrat a Sant Andreu del 21 d'abril al 9 de maig, amb la col·laboració de l'Eix Comercial Sant Andreu i l'Escola Superior de Disseny i Art la Llotja.

  Enguany s'ha celebrat la tercera edició del concurs "Si l'encertes, l'endevines" a Sant Andreu del Palomar, amb la col·laboració de l'Eix Comercial Sant Andreu i de l'Escola Superior de Disseny i Art la Llotja. Ahir dijous, a les 18 h de la tarda, es va celebrar la festa de lliurament de premis del concurs a l'Espai Josep Bota.

  El concurs consistia a resoldre les frases fetes amagades en les il·lustracions dels cartells que hi havia penjats a diversos comerços del barri. Hi havia 4 categories de participació segons les frases que s'encertessin i per a cada categoria se sortejaven 2 premis. A més, es va sortejar un premi especial, un val de 100 € entre les butlletes de la 1a categoria que van encertar les 40 frases fetes. Aquest any hi ha hagut un gran èxit de participació, amb un total de 182 butlletes emplenades.

  Aquestes van ser les persones premiades:

  Anna Falces Muñoz

  Leandra Tudela García i Roxana Olivares Hechavarria

  Dolors Sans Clavero i Eric Hidalgo Cale

  Marisela Villarroel Nessy i Josefa García Muñoz

  Lyubov Ororochkova i Taymara Hernández Ortega

  A més de donar els premis a les persones guanyadores del sorteig, el subdirector del CNL de Barcelona, Jordi Font, va entregar un certificat als estudiants de la Llotja encarregats de crear les il·lustracions d'enguany per al concurs. També va agrair la participació de les entitats i comerços col·laboradors "per facilitar una experiència que vincula aprenentatge amb cultura, expressió artística i comerç".

  En acabar es va oferir als assistents un piscolabis gentilesa de Cansaladeria Puig i una copa de cava gentilesa de Caves Portell.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter