25 anys fent bategar el català

Centres


CPNL
← Tornar al llistat de novetats

Llengua i cultura

 • CNL Sabadell Dimecres, 9 de maig de 2018

  200 persones van visitar l’exposició sobre Palau i Fabre a Sabadell

  Del 18 al 30 d'abril es va poder visitar a la sala petita del Casal Pere Quart l'exposició sobre la figura de l'escriptor Josep Palau i Fabre "L'home és un animal que es busca".

  Aquest muntatge és una iniciativa de la Institució de les Lletres Catalanes que va néixer en el marc de l'Any Palau i Fabre, en motiu del centenari del seu naixement.  L'exposició estava organitzada pel CNL de Sabadell en col·laboració amb Òmnium Cultural, Plataforma per la Llengua del Vallès Occidental i les biblioteques municipals de la ciutat.

  L'exposició és un recorregut per la trajectòria vital de Josep Palau i Fabre (1917-2008). Es tractava de presentar al públic d'avui, i sobretot als joves, un poeta romàntic, un escriptor rebel, que trenca amb la família i la societat per fer realitat les seves aspiracions i els seus ideals. Un escriptor que parla dels grans temes universals: passió i instint, raó i creació, amor i llibertat. 

  Els visitants també hi van poder trobar informació de totes les obres de Palau i Fabre que són consultables a les biblioteques de la ciutat i, en motiu de l'exposició, la Biblioteca Vapor Badia va dedicar un apartat a les obres de l'autor.


Centres

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

 • Facebook
 • YouTube
 • Twitter